Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je een vraag of idee? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. 

Wij helpen je graag!

Contact

Kom met ons in contact!

Wil jij NxtGen+ bij jou op school? Laat het ons weten. 

Partner of sponsor worden? Wij maken graag kennis met u.

Mail

info@nxtgenplus.nl

Telefoon

+31653618635

Veelgestelde vragen

FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen over NxtGen+.

Voor zowel leerlingen in het basisonderwijs, als op het VMBO/HAVO/VWO geven wij Mandarijn Chinees, programmeerlessen en softskills-training. Daarnaast bieden wij huiswerkbegeleiding middels onze Homework Academy.

NxtGen+ geeft lessen op scholen waarmee wordt samengewerkt. Momenteel werken wij samen met scholen in Rotterdam, Delft, Den Haag en Amsterdam. Wij streven ernaar om ons bereik te vergroten in de randstad en daarbuiten.

Wij houden rekening met de Corona-maatregelen van de overheid. Hierbij is het soms lastig om een fysieke les te houden en wordt het meestal eerst overlegd met de school of locatiebeheerder. Indien een fysieke les niet mogelijk is, dan zullen we de lessen online organiseren en zult u op de hoogte gehouden worden.

Onze modules duren meestal acht weken. De startdatum van een module hangt af van de met de school of locatie afgesproken datum.

U kunt uw kind bij ons aanmelden zodra wij een samenwerking hebben met de school van uw kind of locatie in uw buurt. Vóór aanvang van de modules krijgt u bericht van de desbetreffende school met daarin meer informatie over de aanmeldingen.

Door de huidige coronamaatregelen is het mogelijk dat onze leerlingen minder vaak fysiek les zullen volgen. Dit wordt vervangen door online lessen waarvan de inspanning van de leerlingen hetzelfde wordt geacht. Momenteel geven wij een hybride vorm van les waarbij we indien de maatregelen en de ruimtevoorzieningen dit toelaten fysiek les geven.